Prečo nakupovať u nás?
Prečo nakupovať u nás?

- Nie sme len e-shop ale aj realizátorská firma s 10-ročnými praktickými skúsenosťami.
- Preto Vám vieme poradiť s každým technickým riešením či svojpomocnou realizáciou jazierka.
- Je za nami množstvo realizácií a referencií.
- Pred kúpou cez e-shop sa môžte s nami spojiť a odkonzultovať vhodnosť vybraného tovaru pre váš zámer.
- Zabezpečujeme záručný aj pozáručný servis na u nás zakúpený tovar.
- Môžte nás osobne navštíviť a prezrieť si produkty jazierkovej techniky priamo zapojené v našich jazierkach.

Certifikovaný e-shop
Certifikovaný e-shop

- Sme jediný e-shop na Slovensku s jazierkovou technikou a KOI kaprami certifikovaný spoločnosťou SAEC. Sme držiteľom certifikátu "Bezpečný nákup" od 8.2.2015 čo znamená, že e-shop numa.sk úspešne absolvoval certifikáciu už 10 rokov po sebe.
- Certifikovaný obchod prináša zákazníkom záruku a zároveň záväzok, že spĺňame pravidlá bezpečného a bezproblémového nákupu stanovené certifikačnými pravidlami.
- Pristupujeme seriózne ku každej prípadnej reklamácii.
- Dodržiavame pravidlá ochrany osobných údajov, čo potvrdzuje Úrad na ochranu osobných údajov SR registráciou informačného systému spoločnosti NUMA s.r.o. s prideleným registračným číslom - 201416903.
- Svoju objednávku môžte uhradiť dobierkou, alebo ju bezpečne uhradiť cez zabezpečený portál banky. Platbu na dobierku neposkytujeme pre fólie a tovar na objednávku.

Vernostný program
Vernostný program

- Spoločnosť NUMA s.r.o. svojich zákazníkov nakupujúcich prostredníctvom e-shopu odmeňuje za vernosť.
- Zaregistrujte sa u nás, objednajte si tovar a zbierajte pri tom body, ktorými môžete pri Vašich ďalších nákupoch u nás zaplatiť. Vernostné body sa nepripisujú za tovar ktorý je v zľave.
- Kúpou cez e-shop je vami zakúpený tovar registrovaný systémom a pri prípadnej reklamácii nemusíte predkladať doklad o kúpe.

Expresná doprava ZDARMA
Vernostný program

- Okamžitá expedícia tovaru - 93% tovaru je skladom a pri zadaní objednávky v pracovných dňoch do 12:00 hodiny (fólie do 10:00 hod) ho okamžite expedujeme - kuriérom je na druhý pracovný deň u Vás.
- Pri každom tovare je uvedená jeho dostupnosť - máte tak prehľad kedy Vám tovar môžeme odoslať.
- Doprava tovaru je zdarma pri objednávke nad 80€ pri doprave poštou a nad 150€ pri doprave kuriérom. Doprava zdarma neplatí pre fólie.

» » » Japonská národná výstava KOI 2012

Japonská národná výstava KOI 2012




The 43rd All Japan Combined Nishikigoi Show – Svetová výstava KOI kaprov konaná v Tokijskom centre Ryutsu v dňoch 4.-5. februára 2012 hostila chovateľov a ich koi kapre z celého sveta.

Japonská národná výstava KOI 2012

 

Navzdory vážnemu nešťastiu, ktoré sužovalo východné Japonsko minulý rok v podobe zemetrasenia a následných tsunami bola 43. národná výstava úspešná. Dokonca hostila viac chovateľov a návštevníkov ako v minulom roku reflektujúc nádej a želania Japoncov na obnovu a šťastie v budúcom období.

Tento rok Showa Sanshoku z Dainichi Koi farmy, ktorá minulý rok vyhrala divíziu Jumbo, získala cenu Grand šampióna. Tiež bolo možné vidieť mnoho nových tvárí z radov chovateľov.

Netreba pripomínať, že trieda šampiónov nerastie ľahko a dostať sa do tejto triedy trvá roky. Výsledky výstavy sú dôkazom sily japonských chovateľov rovnako, ako neustále úsilie dealerov koi a chovateľov koi z celého sveta.

Každoročne môžeme vidieť viac cien pre víťazov z krajín mimo Japonska. Tento rok bolo mnoho víťazov z južnej ázie, hlavne mnohí majitelia z Indonézie sa stali víťazmi. Je veľmi povzbudivé vidieť, že koi kapre sa stávajú viac a viac medzinárodnými.

43. Grand Šampión Výstavy

Showa Sansoku, Jitsuo Takagi Showa Sansoku / kategória 85
Chovateľ: Jitsuo Takagi (Fukuoka, Japonsko)

Hlavnými bodmi uznania bol tvar tela, kvalita šupín a ich vzor. Táto Showa zosobnila excelentnú rovnováhu všetých týchto bodov. Vynikajúco formované svalstvo, briliantné farby, silný vzor a veľmi čistá “Kiwa”. Všetko bolo nádherne skombinované. Táto showa uchováva najvyššiu úroveň celkovej kvality, čo je snom chovateľov tejto variety.

Celkový Jumbo Šampión

Kohaku, Felix Denanta Kohaku / kategória 90
Chovateľ: Felix Denanta (Indonézia)

Každý, kto uvidel tohto Kohaku, si pomyslel „Wow“. Je veľmi vzácne vidieť Kohaku s tak veľkou silou dojmu. Tak veľký, tak silný! Dosiahnuť takú veľkolepú štruktúru tela pri zachovaní nádherných farieb a vzoru nemôže byť uskutočnené bez najkvalitnejšej chovateľskej technológie, rovnako ako každodennej starostlivosti.

Celkový Superior Šampión

Showa Sansoku, Felix Denanta Showa Sansoku / kategória 80
Chovateľ: Felix Denanta (Indonézia)

Táto Showa predviedla nádhernú rovnováhu troch farieb. Väčšina Showa kaprov má základ so Sumi, ale táto Showa mala vyrovnané všetky farby a navyše od hlavy po chrbát mala unikátny Beni prúžok. Pritom okolo tohto púžku bolo veľmi čisté Shiroji.

Celkový Superior Šampión

Kohaku, Felix Denanta Kohaku / kategória 90
Chovateľ: Felix Denanta (Indonézia)

Tento Kohaku na prvý pohľad vyzeral ako ikernačka, no bol to mliečňak s veľmi hlbokým Beni, super kvalitou šupín a čistou Kiwa. Vidieť samca Kohaku s takouto celkovou kvalitou je skutočne prekvapivé a jedinečné.

Celkový Šampión Starších Samíc

Taisho Sanke, Seiji Komatsu Taisho Sanke / kategória 65
Chovateľ: Seiji Komatsu (Nagano, Japonsko)

Tento Sanke je stále vo veľkostnej kategórii 65, no pôsobí väčšie vďaka silnému vzhľadu. Veľké Sumi na chrbte pôsobí silným dojmom a tiež Fukurin na kresbe Beni robí z tohto Sanke viac unikátneho a impozantného koi kapra.

Celkový Šampión Starších Samcov

Kohaku, Kanji Yagura Kohaku / kategória 70
Chovateľ: Kanji Yagura (Osaka, Japonsko)

Tento Kohaku má excelentne kvalitné hlboké Beni. Nádherný vzor vytvára Godan. Veľmi dobre vyvážené Kohaku. Najväčšou výhodou tohto koi je očarujúca kvalita Beni.

Celkový Šampión Dospelých

Kohaku, Belgicko Kohaku / kategória 55
Belgicko

Tento Kohaku si zachoval veľmi jemné, prekrásne Beni. Tvar hlavy a tela zaručujú budúci rast a zdokonaľovanie. Pocit jemnosti z tohto nishikigoi je dôležitým oceňujúcim kritériom Kohaku.

Ostatné ocenenia

Cena Najlepší šampión svojej variety, koi kapre

Ceny Kokugyo, koi kapre

Spoločnosť NUMA s.r.o. je výhradným zástupcom spoločnosti FIAP GmbH na Slovensku. Ponúkame tovar od renomovaných výrobcov, akými sú FIAP, OASE, MESSNER, TMC, HOUSE OF KATA, VELDA, SENEYE a Evolution Aqua

  • manu1
  • manu2
  • manu3
  • manu4
  • manu5