Prečo nakupovať u nás?
Prečo nakupovať u nás?

- Nie sme len e-shop ale aj realizátorská firma s 10-ročnými praktickými skúsenosťami.
- Preto Vám vieme poradiť s každým technickým riešením či svojpomocnou realizáciou jazierka.
- Je za nami množstvo realizácií a referencií.
- Pred kúpou cez e-shop sa môžte s nami spojiť a odkonzultovať vhodnosť vybraného tovaru pre váš zámer.
- Zabezpečujeme záručný aj pozáručný servis na u nás zakúpený tovar.
- Môžte nás osobne navštíviť a prezrieť si produkty jazierkovej techniky priamo zapojené v našich jazierkach.

Certifikovaný e-shop
Certifikovaný e-shop

- Sme jediný e-shop na Slovensku s jazierkovou technikou a KOI kaprami certifikovaný spoločnosťou SAEC. Sme držiteľom certifikátu "Bezpečný nákup" od 8.2.2015 čo znamená, že e-shop numa.sk úspešne absolvoval certifikáciu už 10 rokov po sebe.
- Certifikovaný obchod prináša zákazníkom záruku a zároveň záväzok, že spĺňame pravidlá bezpečného a bezproblémového nákupu stanovené certifikačnými pravidlami.
- Pristupujeme seriózne ku každej prípadnej reklamácii.
- Dodržiavame pravidlá ochrany osobných údajov, čo potvrdzuje Úrad na ochranu osobných údajov SR registráciou informačného systému spoločnosti NUMA s.r.o. s prideleným registračným číslom - 201416903.
- Svoju objednávku môžte uhradiť dobierkou, alebo ju bezpečne uhradiť cez zabezpečený portál banky. Platbu na dobierku neposkytujeme pre fólie a tovar na objednávku.

Vernostný program
Vernostný program

- Spoločnosť NUMA s.r.o. svojich zákazníkov nakupujúcich prostredníctvom e-shopu odmeňuje za vernosť.
- Zaregistrujte sa u nás, objednajte si tovar a zbierajte pri tom body, ktorými môžete pri Vašich ďalších nákupoch u nás zaplatiť. Vernostné body sa nepripisujú za tovar ktorý je v zľave.
- Kúpou cez e-shop je vami zakúpený tovar registrovaný systémom a pri prípadnej reklamácii nemusíte predkladať doklad o kúpe.

Expresná doprava ZDARMA
Vernostný program

- Okamžitá expedícia tovaru - 93% tovaru je skladom a pri zadaní objednávky v pracovných dňoch do 12:00 hodiny (fólie do 10:00 hod) ho okamžite expedujeme - kuriérom je na druhý pracovný deň u Vás.
- Pri každom tovare je uvedená jeho dostupnosť - máte tak prehľad kedy Vám tovar môžeme odoslať.
- Doprava tovaru je zdarma pri objednávke nad 80€ pri doprave poštou a nad 150€ pri doprave kuriérom. Doprava zdarma neplatí pre fólie.

» » Záhradné jazierka a Feng Shui

Záhradné jazierka a Feng Shui




Nie všetci majú radi prácu v záhrade, či okolo záhradného jazierka. Napriek tomu sú záhrada a záhradné jazierka kľúčom k veľmi dobrému Feng Shui. Správne koncipované záhradné jazierko a samotná záhrada sú dôležité, pretože ak okolie a okolitá energia, ktorá prichádza cez vaše dvere a okná bude zlá, váš dom ju príjme.

Záhradné jazierka a Feng Shui

Vaša záhrada a záhradné jazierko môžu byť perfektné útočisko v období stresov, v ktorých žijeme. Ak váš dom nie je v rovnováhe so záhradou, vaše úsilie vyjde navnivoč. Dôvodom je skutočnosť, že v neupratanej záhrade nikdy nedosiahnete voľný prúd chi.

Záhradné jazierka a vodné živočíchy v nich žijúce vám prinesú dobrú energiu do záhrady, kedže sa hýbu a nie sú bez pohybu. Voda v jazierkach ako symbol bohatstva je excelentným zberačom a prenášom chi.

Ak už máte záhradné jazierko, uistite sa o jeho čistote. Ak nájdete prasklinu, dieru okamžite ju opravte, inak vám väčšina pozitívnej energie odíde. Pohyb a čistotu vody zabezpečíte kvalitnou filtráciou jazierka a kaskádou.

Nikdy okolo jazierka nevysádzajte rastliny, ktoré majú ostne – sú prejavom agresie, ktorú vytvoria. Veľké stromy pred vašim domom tiež nie sú dobrým nápadom. Stromy by nemali byť nikdy vyššie ako dve tretiny výšky vášho domu. Vypľnte si vašu záhradu s farebnými rastlinami počas celého roku. Ich super výzor pritiahne dobrú energiu.

Použitie byliniek pridá nielen farbu a život, ale aj silný vplyv na váš život prostredníctvom ich medicínskych vlastnosti. Levandula vám prinesie lepší spánok, rozmarín pridá na schopnosti pamätať si, jasmín pozdvihne ducha z depresií a bazalka vám prinesie šťastie.

Na zenergizovanie tmavých miest vašej záhrady použite svetlo. Umiestnite ho na hranice vášho domu a to prinesie vám dobré šťastie. Svetlo umiestnené v južnom rohu vašej záhrady zapnuté na niekoľko hodín večer vám prinesie dobré šťastie stimulujúc vašu energiu ohňa.

KOI kapre sú dôležitou súčasťou záhradných jazierkok z hľadiska pozitívnej energie. Je však dôležité, aby ich počet bol v harmónii s veľkosťou jazierka. Premnožené „maskáče“ v jazierku spôsobujú chaos a narušenie rovnováhy pozitívnej energie. Preferujte menší počet kvalitne vyfarbených KOI pred veľkým počtom chaoticky vyfarbených rýb.

Spoločnosť NUMA s.r.o. je výhradným zástupcom spoločnosti FIAP GmbH na Slovensku. Ponúkame tovar od renomovaných výrobcov, akými sú FIAP, OASE, MESSNER, TMC, HOUSE OF KATA, VELDA, SENEYE a Evolution Aqua

  • manu1
  • manu2
  • manu3
  • manu4
  • manu5